Keress meg minket a Google+-on

ELEKTROMOS MEHARI

| 2015/12/08 | 0 Comments

Az E-MEHARI visszakacsint a márka ikonikus modelljére, az 1968-as Méharira, de több ennél: egy teljesen elektromos, 4 személyes kabrió modern és bohókás külsővel.

E-Mehari_7A 3,81 m hosszú E-MEHARI az ikonikus Méhari-val mutat rokonságot. Külsejük és karakterük is hasonlít, mindkét autó kiváló partner az aktív pihenésre és tele van praktikus megoldásokkal.

E-Mehari_6Az 1968-ban megjelent Méharihoz hasonlóan az E-MEHARI nyitható, levehető vászontetővel rendelkezik és külön oldalsó borítóelemekkel, amelyekben nagy átlátszó “ablakok” kaptak helyet, emelt hasmagasságú a jobb terepképességek érdekében, karosszériája hőformázott műanyagból van, amely nem korrodálódik, fényezése nem igényel karbantartást, rugalmasságának köszönhetően pedig ellenáll a kisebb sérüléseknek, könnyű használni : kívül-belül egyszerűen, vízsugárral mosható.

A laza és egyszerű E-MEHARI magas szintű technológiai tartalommal bír. A 100%-ban elektromos hajtásánál alkalmazott akkumulátortechnológia a francia Bolloré Csoport munkájának eredménye: az LMP (Lítium-metál-polimer) nagy autonómiát tesz lehetővé magas teljesítmény, megbízhatóság és biztonság mellett.

E-MEHARI_3Ezek szárazelemek, ami számos előnnyel ruházza fel őket. Ellenállnak az időjárási körülmények változásainak és akár 110 km/h végsebesség elérését teszik lehetővé, 200 km-es városi hatótávolság mellett. 16 Amperes töltés esetén 8 óra alatt teljesen feltöltődnek, 10 Amperes otthoni csatlakozóval pedig 13 óra alatt tölthetők fel az akkumulátorok.

E-Mehari_5Az E-MEHARI-t a PSA PEUGEOT CITROËN rennes-i üzemében fogják gyártani, forgalmazása 2016 tavaszán kezdődik.

Címke: , ,

Kategória: Hírek

Szóljon hozzá