Keress meg minket a Google+-on

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A greendrive.hu internet címen található weboldal használatára vonatkozó elveinket az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak figyelembe vételével alakítottuk ki. Weboldalunk használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket.

A Médiahub Lapkiadó és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett weboldal tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A weboldalon található tartalom a szerzők szellemi tulajdonát képezi és a szerzők vagy a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem használható fel.

Kiadónk törekszik arra, hogy szolgáltatásait folyamatosan a lehetőségei szerinti legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállal. A kiadó mindennemű változás – ide értve az esetleges szüneteltetést és megszűntetést is – jogát fenntartja.

Szolgáltatásaink számos olyan linket is tartalmazhatnak, amelyek más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Mediahub Kft. nem vállal felelősséget.

A kiadó lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő károkért való felelősségét teljes egészében kizárja.

Úgyszintén kizárja felelősségét azon adatokért, hirdetésekért, közleményekért, stb., amelyeket az általa működtetett weboldal biztosította lehetőségek kihasználásával harmadik fél közvetlenül helyez el a weboldalon.

A lapban megjelent hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget. Az elhelyezett fizetett hirdetések nem minden esetben tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét. A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységrõl szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.